oglinda00
Oglinda S.A.
se remarca prin trei principii de exceptie: traditie, profesionalism si bun gust.

Exigenta, atentia la detalii si dorinta de inovatie sunt calitati dobandite de-a lungul a peste 30 de ani de activitate.

Principalul domeniu de activitate al firmei il reprezinta prelucrarea si fasonarea sticlei plate, iar cu ajutorul profesionalismului, a priceperii angajatilor nostri si al bunului gust pe care il promovam, am reusit de-a lungul timpului sa realizam obiecte si lucrari din cele mai deosebite.

OGLINDA S.A. produce si comercializeaza: geamuri simplu taiate sau prelucrate (transparente, fumurii, stopsol, laminate, armate, ornamente, infoliate, sablate, curbate, etc…), oglinzi (simple sau decorative),  vitralii si picturi pe sticla (realizate in diverse tehnici), tamplarie PVC si geamuri termopane, mobilier din sticla, obiecte decorative din sticla (vaze, pahare, boluri, platouri, ceasuri, abajururi, aplice…), indicatoare din plastic, rame din plastic sau lemn, table scolare, cabine si panouri de dus, usi batante si culisante, balustrade din sticla, compartimentari din sticla, geamuri vopsite pentru bai si bucatarii, etc…

 

oglinda01

OGLINDA S.A. desfasoara si o activitate de vanzare en-gros a geamurilor si a unor materiale folosite in acest domeniu ca: diamante de taiere si oxid de ceriu!

 

 

oglinda02

Cu produsele noastre am participat cu mare succes la diferite expozitii din tara si din strainatate.

 

Traditia, profesionalismul, frumusetea si calitatea produselor noastre ne-au asigurat mereu atingerea scopurilor si ne asigura si in continuare dezvoltarea si succesul!

Oglinda S.A. doreste sa gaseasca si sa stabileasca legaturi cu parteneri si colaboratori noi!